ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Η φωνή σας και δική μου φωνή»

«Η φωνή σας και δική μου φωνή» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος κατά τις συναντήσεις του με τους Συλλόγους ΑμΕΑ και Πολυτέκνων

Σε πολύ ανθρώπινο κλίμα, όπως άλλωστε επιβάλλεται από την ευαίσθητη προσέγγιση επί των κοινωνικών θεμάτων, έγινε η συνάντηση του Γιώργου Στύλιου,  υπ. βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας τόσο με τον Σύλλογο ΑμΕΑ του νομού όσο και με τον Σύλλογο Πολυτέκνων.

Για τον Γιώργο Στύλιο και οι δύο τομείς αποτελούν θέμα πρώτιστης σημασίας, γι’ αυτό η επικοινωνία και συνεργασία με τους εν λόγω Συλλόγους είναι διαρκώς αέναη. «Θεωρώ ιερό καθήκον να βρίσκομαι μαζί τους, να συζητάμε για τις υπάρχουσες ανάγκες, να ακούω τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, να παρεμβαίνω στη Βουλή και στα αρμόδια υπουργεία με βασικό στόχο την εξεύρεση λύσεων» δήλωσε ο νυν βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος. «Άλλωστε» επισήμανε «είναι από τους φορείς που προβάλλουν πάντοτε δίκαια και εφικτά προς ικανοποίηση θέματα. Είμαι δίπλα τους και θα τους στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις. Η φωνή τους είναι και δική μου φωνή. Ήμουν, είμαι και θα εξακολουθώ να είμαι ένθερμος υποστηρικτής τους».

Ανάμεσα στα άλλα, ο Σύλλογος ΑμΕΑ Άρτας, στη συγκεκριμένη συνάντηση, έθεσε το ζήτημα μετεγκατάστασης των γραφείων σε κάποιο από τα δημόσια κτίρια με σκοπό να απαλλαγεί από τον οικονομικό «βρόγχο» των ενοικίων, που είναι δυσβάστακτος, ιδιαίτερα στη σημερινή κρίση που διανύει η χώρα. «Διατυπώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις» υπογράμμισε ο Γιώργος Στύλιος «και πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί λύση. Στην προσπάθεια αυτή τάσσομαι αλληλέγγυος».

Το δημογραφικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, οπότε στη συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων ήταν αδύνατο να μην τεθεί. «Σε μια εποχή που ο πληθυσμός της χώρας, και πολύ περισσότερο του νομού, συρρικνώνεται, δεν μπορούμε στεκόμαστε αδιάφοροι σ’ αυτούς που κρατούν… Θερμοπύλες» δήλωσε ο Γ. Στύλιος και πρόσθεσε: «Για τις οικογένειες των πολύτεκνων – και προσωπικά, πιστεύω, και των τριτέκνων – έχουμε χρέος να δίνουμε μαζί τους καθημερινό αγώνα προκειμένου να διευκολύνεται η ζωή τους, να παρέχονται κίνητρα ώστε το παράδειγμά τους να ακολουθούν κι άλλοι συμπατριώτες μας».

Όσο για τα επισιτιστικά προγράμματα, είπε ότι συνιστούν βοήθεια και ότι θα πρέπει να επεκταθούν και με άλλα προϊόντα πέραν αυτών που ήδη προσφέρονται.IMAG0465 IMAG0482 IMAG0464