Δήλωση Γιώργου Στύλιου για τις εκλογές

Στυλιος_7

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Δήλωση Γιώργου Στύλιου για τις εκλογές

Στις 26 Μαΐου, στις Ευρωεκλογές Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, κέρδισε η Δημοκρατία μας. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής πορείας. Είπαν όχι στο λαϊκισμό, όχι στην αλαζονεία την υπερβολή, τα μεγάλα λόγια και στα ψέματα. Έδωσαν μια μεγάλη νίκη στην αλήθεια, την ειλικρίνεια και τη συνέπεια, καθιστώντας τη Νέα Δημοκρατία πρώτη πολιτική δύναμη σε ολόκληρη την χώρα.

Η απαίτηση των πολιτών για πολιτική αλλαγή έγινε πράξη. Ως Βουλευτής της μεγάλης μας παράταξης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου και να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη. Κερδίσαμε στις Ευρωεκλογές, κερδίσαμε στην Περιφέρεια και την ερχόμενη Κυριακή, οι Αρτινοί θα επιλέξουν τον καταλληλότερο Δήμαρχο για την πόλη μας.

Η Ελλάδα αλλάζει τώρα. Με επίγνωση της πατριωτικής μας ευθύνης, μπαίνουμε άμεσα στην προεκλογική περίοδο έχοντας παρουσιάσει ένα πλήρες πολιτικό πρόγραμμά, για να διορθώσουμε την πορεία της Πατρίδας μας και να κάνουμε την Ελλάδα πάλι ισχυρή και πρωτοπόρα. Αν και οι στιγμές αυτές είναι στιγμές χαράς, δεν περισσεύει χρόνος για πανηγυρισμούς. Μας περιμένει σκληρή δουλειά, που θα φέρει αποτελέσματα και θα κάνει τη ζωή όλων των Ελλήνων καλύτερη. Σε αυτή την κατεύθυνση, ζητώ από τους συμπατριώτες μου να με στηρίξουν, ώστε μαζί να κάνουμε πράξη την Ελλάδα του αύριο. Μία Ελλάδα καλύτερη, μία Ελλάδα όπως τη θέλουμε και την αξίζουμε.