Θετική εξέλιξη για την περιοχή μας η επαναλειτουργία του ΚΕΝ

Με αφορμή την ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΝ Άρτας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η ορκωμοσία της ΕΣΣΟ που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άρτας έρχεται να ορίσει μια νέα αρχή για το μέλλον του στρατοπέδου. Είναι μια θετική εξέλιξη για την Άρτα.
Πάνω απ’ όλα όμως αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει επιμονή και θέληση για το καλό του τόπου μας ξεπερνιούνται και τα πιο δύσκολα εμπόδια.
Για περισσότερο από ένα χρόνο κατέβαλα συνεχείς προσπάθειες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να πείσω το Υπουργείο Άμυνας για το δίκαιο αίτημα επαναλειτουργίας του ΚΕΝ.
Σε αυτή την προσπάθεια είχα να αντιμετωπίσω όχι μόνο τα εμπόδια που έθετε η προηγούμενη ηγεσία το Υπουργείο Άμυνας, αλλά και την κακόπιστη κριτική, μερίδας του πολιτικού κόσμου της περιοχής μας, η οποία στο ζήτημα του στρατοπέδου προσπάθησε να αντλήσει πολιτικά και σε ορισμένες περιπτώσεις προσωπικά οφέλη.
Σήμερα όμως σημασία έχει ότι το ΚΕΝ λειτουργεί και πάλι, το στρατόπεδο απέκτησε και πάλι ζωή. Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση τόσο για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΝ, όσο και της διαφύλαξης των συμφερόντων του τόπου μας, μακριά από ανόητες μικροπολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες.»