Συμμετοχή του Υφυπουργού ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στύλιου στο 1ο Πανελλήνιο διαδικτυακό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Σ.Α.Φ.Ε.Ε.

Στο 1ο Πανελλήνιο διαδικτυακό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Σ.Α.Φ.Ε.Ε. (Σύλλογος Αντιπροσώπων, Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων), με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία, συμμετείχε ο Υφυπουργός ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος. Κατά την τοποθέτησή του, επικεντρώθηκε στο ρόλο του κράτους και στην εθνική στρατηγική για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και ειδικότερα στον τομέα της υγείας. Επισήμανε τις προκλήσεις που δοκιμάζουν τις δομές του κλάδου και τις λύσεις που μπορεί να δώσει στα ζητήματα αυτά ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Μίλησε για τα ψηφιακά ραντεβού για τον εμβολιασμό, που έχουν εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά τους πολίτες και πολιτικούς τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Επισήμανε ότι o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που έθεσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το ζήτημα των ψηφιακών βεβαιώσεων, προκειμένου οι χώρες να μπορέσουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα με προδιαγραφές ασφαλείας.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στους στόχους του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην υγεία, και τα έργα που γίνονται προς την κατεύθυνση αυτή.