Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα

IMG_5612
Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα:

Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση στο διαδίκτυο από συνεργάτες του γραφείου και στενούς πολιτικούς φίλους της Υπουργού κας. Όλγας Γεροβασίλη, με αφορμή το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Προφανώς, η Υπουργός, αναθέτει σε άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Γνωστή η αριστερή πρακτική τους, δεν με εκπλήσσει και δε με φοβίζει .

Με κατηγορούν ότι είπα ΟΧΙ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Άνθρωποι που έκαναν καριέρα με ψέματα και αυταπάτες, που είπαν ΝΑΙ να ονομάζονται οι Σκοπιανοί Μακεδόνες, ΝΑΙ σε δύο Μνημόνια, Ναι στον τριπλασιασμό και ασφαλιστικών εισφορών, ΝΑΙ στην υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Για τo νομοσχέδιο η θέση μου είναι γνωστή. Η Άρτα τώρα ζημιώνεται και στο μέλλον πιθανόν να μεταφερθούν όλα στα Γιάννινα. Ο τίτλος πλέον του Ιδρύματος είναι Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αυτό τα λέει όλα. Τα πάντα θα γίνονται για τα Γιάννινα. Ο έλεγχος είναι στα χέρια του Πρύτανη.

Η πόλη μας βγαίνει χαμένη διότι: καταργείται το ΤΕΙ Ηπείρου, κλείνει το Διοικητήριο, χάνουμε τον όρο «Μηχανικών» από τον τίτλο του Τμήματος Πληροφορικής, δεν θα υπάρχει στην Άρτα γραφείο φοιτητικής μέριμνας, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διασύνδεσης, ούτε τεχνική υπηρεσία. Κάθε χρόνο, ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. € δινόταν σε τοπικές επιχειρήσεις της Άρτας, σε προμηθευτές. Αυτά τώρα θα δίνονται στα Γιάννινα. Αυτή τη στιγμή με βάση τις σχολές που λειτουργούν το σκορ είναι: Γιάννινα 18 – Άρτα 3. Στο μέλλον στα Γιάννινα θα λειτουργήσουν 6 Ερευνητικά Ινστιτούτα και 2 νέα Τμήματα, ενώ στην Άρτα 1 Ερευνητικό Ινστιτούτο και 1 νέο Τμήμα.

Η κυβέρνηση της μεγαλύτερης πολιτικής εξαπάτησης συνεχίζει στο ίδιο βιολί. Χοντρά ψέματα και υποσχέσεις, μηδέν αποτέλεσμα και ουσία. Τα νέα τμήματα της Άρτας θα υποδεχθούν τους πρώτους φοιτητές το Σεπτέμβριο του 2019. Γιατί δεν ξεκινούν από το 2018;

Η κα Γεροβασίλη είπε ΝΑΙ στο κλείσιμο του στρατοπέδου στην Άρτα, ΝΑΙ σε διορισμούς κολλητών στο Νοσοκομείο, εξήγγειλε έργα 50 εκατομμυρίων € και δεν έχει απορροφηθεί ούτε ένα € μέχρι σήμερα. Είναι η λογική του ΣΥΡΙΖΑ: Από το τάξιμο και τα τσάμπα βαφτίσια δεν έπαθε κανείς τίποτα.

Θα αναφερθώ αναλυτικά για το νομοσχέδιο σε επόμενες ανακοινώσεις και δελτία τύπου.