Τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

IMG_6341

Πραγματοποιήσαμε τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας κ. Ντάκουλα σχετικά με το Σχέδιο προετοιμασίας και απόκρισης του Γ.Ν. Άρτας κατά της επιδημίας του  κορωνοϊού. Διαπίστωσα ότι ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και κάθε φορά που αναθεωρούνται αυτό αναπροσαρμόζεται.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου με πληροφόρησε αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις στη μάχη κατά του  COVID-19 σε σχέση με την περιοχή μας. Συζητήσαμε επίσης για τις ανάγκες σε προσωπικό (ιατρικό και νοσηλευτικό), σε βασικό εξοπλισμό, (monitor παρακολούθησης και  αναπνευστήρες) και αναλώσιμο υλικό (αντισηπτικά, μάσκες ποδιές γάντια)  για την  καλύτερη ανταπόκριση του νοσοκομείου στην πανδημία. Είναι κοινή μας διαπίστωση η αναγκαιότητα των παραπάνω αιτημάτων.

Θα δώσω και εγώ τη δική μου μάχη με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να υλοποιηθούν τα παραπάνω αιτήματα. Τιε επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσω με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομικής Περιφέρειας) και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Θέλουμε το νοσοκομείο της Άρτας να μπορεί να ανταποκριθεί στην απειλή του κορωνοϊού και στη διαχείριση της κρίσης στην Υγεία.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε ολόκληρο το προσωπικό του νοσοκομείου και ιδιαίτερα στους Ιατρούς, τους Νοσηλευτές και το προσωπικό καθαριότητας. Από τη μεριά μας οφείλουμε και εμείς να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να  μείνουνε σπίτι…

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη, μαζί θα νικήσουμε #menoumespiti