Άρθρο στην εφημερίδα «Μαχητής»

Γιατί επιλέγουμε την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Για την Ελλάδα και την Άρτα που μας αξίζει

 

Στις 21 Μαΐου σε μια από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις της Μεταπολίτευσης οι πολίτες έκαναν μια ξεκάθαρη επιλογή, επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία. Στο δίλημμα σταθερότητα και ανάπτυξη ή πολιτική αστάθεια και ακυβερνησία, επέλεξαν τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και τη συνέχεια που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία. Επέλεξαν ανάπτυξη και σχέδιο για το μέλλον.

 

Η ενίσχυση της δύναμης της Νέας Δημοκρατίας, μετά από μία περίοδο συνεχών κρίσεων και προκλήσεων, υπογραμμίζει: το πολιτικό αισθητήριο του ελληνικού λαού. Οι πολίτες έκριναν και αναγνώρισαν την ουσιαστική δουλειά, το σχέδιο και το όραμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του ξεδίπλωσαν αυτά τα τέσσερα χρόνια.

 

Η άνοδος των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα όπως και στην Άρτα,   γίνεται αντιληπτή ως εντολή των πολιτών για αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό. Το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής όμως, μας ξαναφέρνει μπροστά σε άδειες κάλπες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το υπογραμμίζει αυτό, στις 25 Ιουνίου έχουμε μια νέα μάχη. Τη μάχη που θα αναδείξει την επόμενη κυβέρνηση και τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

 

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας της 21ης Μαΐου είναι εντολή ευθύνης και σε καμία περίπτωση αιτία εφησυχασμού για τις επόμενες εκλογές. Για αυτό και η ξεκάθαρη θέση της Νέας Δημοκρατίας για την ανάγκη ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης, δεν υπαγορεύεται από αλαζονεία ή αμετροέπεια αλλά με γνώμονα το καλό της Πατρίδας.

 

Ο τόπος χρειάζεται την ισχυρή εντολή των πολιτών στην επόμενη κυβέρνηση ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμά της. Την εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε αναγκαίες τομές και να πάει την Ελλάδα μπροστά. Την εντολή να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες, ώστε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Την Ελλάδα της παραγωγής, της ανάπτυξης και της δικαιοσύνης. Την Ελλάδα που μόνο μια σύγχρονη φιλελεύθερη παράταξη μπορεί να δώσει στους Έλληνες.

 

Οι 9000 Αρτινοί που με τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας με πρώτο σε σταυρούς βουλευτή του Νομού Άρτας, μου έδωσαν μία εντολή. Την εντολή να συνεχίσω να αγωνίζομαι για να αλλάξουμε την Άρτα και το Μέλλον μας μαζί.

 

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ζητάμε οι πολίτες να δώσουν αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και σταθερότητα στον τόπο. Σε αντίθετη περίπτωση μπαίνουμε σε περιπέτειες και πισωγυρίσματα. Ο ελληνικός λαός το γνωρίζει αυτό. Έδειξε την προτίμησή του από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Στις 25 Ιουνίου πιστεύω ότι θα δώσει ξανά την ίδια και ξεκάθαρη εντολή αυτοδυναμίας στη Νέα Δημοκρατία. Συνεχίζουμε!

Σταθερά! Τολμηρά! Μπροστά!