Προσκεκλημένος στο Δημαρχείο του Δήμου Χαλκηδόνος στη Θεσσαλονίκη καθώς και στις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος

Προσκεκλημένος στο Δημαρχείο του Δήμου Χαλκηδόνος στη Θεσσαλονίκη καθώς και στις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ ήταν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας με τη Νέα Δημοκρατία κος Γιώργος Στύλιος. Στο Δημαρχείο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Δήμου Χαλκηδόνος, κο Σταύρο Αναγνωστόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κο Σωτήρη Μπάτο, καθώς και εκπροσώπους αγροτών. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κος Σάββας Αναστασιάδης και ο Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. κος Διονύσης Σταμενίτης.

Στη συνέχεια, ο κος Στύλιος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ. Τον υποδέχτηκαν η πρόεδρος του Δ.Σ. κα. Μαίρη Χατζάκου και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κος Βασίλης Ζωγραφικής, όπου και του παρουσίασαν το πλάνο της επιχείρησης, για την επόμενη πενταετία καθώς και τους περιβαλλοντικούς στόχους που έχουν τεθεί.