Παραίτηση Γιώργου Στύλιου από τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ

Εφημερίδα  μαχητής άρτας

Προκειμένου να είναι υποψήφιος στο νομό Άρτας στις ερχόμενες Βουλευτικές εκλογές
Την παραίτησή του από τη θέση του συντονιστή του τομέα Πολιτικής Ανάλυσης της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. υπέβαλε ο Γιώργος Στύλιος προκειμένου να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Άρτας στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο κ. Στύλιος με επιστολή του προς τον γραμματέα του κόμματος αναφέρει:

«Κύριε Γραμματέα,
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του Κόμματος Αντώνη Σαμαρά και εσάς προσωπικά για

την τιμή και την εμπιστοσύνη να με ορίσετε Συντονιστή του Τομέα Πολιτικής Ανάλυσης της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού.
Η συμμετοχή μου στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και η συνεργασία μαζί σας αποτέλεσε για μένα ιδιαίτερη πρόκληση και ικανοποίηση. Προσπάθησα να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου και τον καλύτερό μου εαυτό στο έργο που μου αναθέσατε. Αυτό έκανα πάντα από απλό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ μέχρι και σήμερα.
Υποβάλλω την παραίτησή μου από τη συγκεκριμένη ευθύνη και θέση, προκειμένου να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με το καταστατικό και τις διαδικασίες του κόμματός μας. Ακολουθώ και σέβομαι την απόφαση του προέδρου κου. Αντώνη Σαμαρά, κατά την οποία όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Βουλευτές δεν θα πρέπει να κατέχουν θέσεις στην οργανωτική δομή του κόμματος.
Η δράση μου και η προσφορά μου στον τόπο μου και στην ιδιαίτερή μου πατρίδα, την Άρτα, είναι έντονη και συνεχής για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Αρτινούς συμπολίτες μου και ιδιαίτερα τη νέα γενιά. Η Άρτα μπορεί να ελπίζει στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.
Επιθυμώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο του προέδρου του κόμματός μας και της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα ενώσει τους Έλληνες και θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, που θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη και την προκοπή»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *