Περιοδείες του υποψηφίου βουλευτή Άρτας της Ν.Δ. Γιώργου Στύλιου

εφημερίδα μαχητής Άρτας

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, επισκέφθηκε την πλειονότητα των χωριών του κάμπου όπως, Ανέζα, Καλογερικό, Γαβριά, Νεοχώρι, Παχυκάλαμο, Ανθότοπο, Ακροποταμιά Αγία Παρασκευή, Βίγλα, Ράχη, Πολύδροσο, Καλόβατο, Άγιο Σπυρίδωνα.
Κατά τη διάρκεια των περιοδειών του συνομίλησε με τους αγρότες για θέματα αγροτικής παραγωγής που τους απασχολούν, με τους ψαράδες της περιοχής, δίνοντας έμφαση στις προοπτικές ανάπτυξης και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που γεννιούνται από τον Αμβρακικό κόλπο, καθώς και με όλους τους κατοίκους με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις σημαντικές δυνατότητες της περιοχής, στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικονομικής προοπτικής.
Ο Γ. Στύλιος στις συνομιλίες με τους κατοίκους έκανε λόγο για την ανάγκη αξιοποίησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, μέσα από τα προγράμματα Νέων αγροτών, καθώς πολλοί νέοι άνθρωποι, όπως υποστήριξε, έχουν αποφασίσει να ζήσουν και να εργαστούν στην Άρτα. «Πιστεύουν στον τόπο τους και τις δυνατότητές του. Θέλουν να καλλιεργήσουν την εύφορη γη των παππούδων μας, να παράγουν και να προκόψουν» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στα κονδύλια του ΕΣΠΑ, υποστήριξε ότι πρέπει να ενισχύσουν την παραγωγή, επισημαίνοντας την ανάγκη για επενδύσεις στη μεταποίηση, τυποποίηση και προώθηση των αγροτικών προϊόντων της περιοχής. «Η παραγωγή και ο πρωτογενής τομέας, τα καλά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, μπορούν να δώσουν διέξοδο και λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με την ονομασία προέλευσης νομίζω ότι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ενίσχυση των οικογενειακών εισοδημάτων» πρόσθεσε.
Ο Γιώργος Στύλιος ανέπτυξε την πρόταση σύμφωνα με την οποία χρειάζεται «Επένδυση στην Ποιότητα», προκειμένου να επιτευχθεί το ζητούμενο για την έξοδο από την κρίση. «Είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με την ανάπτυξη, για την οποία απαιτείται να γίνει στροφή στην ποιότητα» υπογράμμισε με έμφαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *