Στις Σέρρες, ο ΥφΑΑΤ κος Γιώργος Στύλιος, προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου ως εισηγητής, για το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας «SERRES AGRIBUSINESS».

Στις Σέρρες, προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου ως εισηγητής, για το 1ο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας «SERRES AGRIBUSINESS» ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας με τη ΝΔ κ. Γιώργος Στύλιος. Στην ομιλία του ανέπτυξε τους στρατηγικούς στόχους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφορικά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ζήτημα της Κλιματικής Κρίσης και τις επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα.

Παρόντες, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, οι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Αναστάσιος Χατζηβασιλειου. Ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, Σπύρος Μάμαλης, η ΓΓ ΥπΑΑΤ Χριστιάνα Καλογήρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σέρρων Αθανάσιος Μαλλιαράς. Ο Αντιπεριφειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, στελέχη του ΥΠΑΑΤ, της Τράπεζας Πειραιώς, εκπρόσωποι Φορέων και πολλοί παραγωγοί.